GIF Idræt på Tværs

Holdbeskrivelser


HOLDBESKRIVELSER

CYKELTURE:

Vi mødes i "Det Hvide Hus" i Mitchellsstræde 3, Gentofte. Her har du mulighed for at klæde om inden start. Vi kan benytte de 6 lækre mountainbikes, der kan indstilles så der nok skal være den rigtige størrelse til alle. 

Cykelturen bliver aftalt på dagen men det er oplagt at cykle ture i Dyrehaven. En gang om måneden vil vi bestræbe os på at arrangere en længere og mere udfordrerne tur, for dem der har lyst til dette. 

OBS: I de kolde vintermåneder kører vi en form for spinning indendørs
 

LØBEGRUPPE:

Vi mødes i Cafe Stolpen, Stolpegårdsvej 24. Her har du mulighed for at klæde om inden start. 
Der motioneres fx rundt om Gentofte Sø på en 2,5 km strækning. Lige meget om du går/løber eller løber vil det blive en dejlig frisk tur i smukke omgivelser, hvor du vil få styrket din kondi. 
 

STYRKETRÆNING:

Vi mødes indenfor i receptionen i Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. 
En fysioterapeut vil guide og motivere os under træningen. Der er mulighed for at vi sammen udarbejder et program for dig, så du får trænet det du har behov for. Det der er godt ved styrketræningen er at alle kan være med uanset niveau og muskelstyrke. Der er stor mulighed for at være social men du kan også vælge at gå alene rundt og benytte maskinerne. 
 

FODBOLD:

Vi mødes i forhallen i Kildeskovshallen . Vi starter med lidt opvarmning og øvelser. Derefter deler vi hold og spiller. Vi spiller i et tempo, hvor alle kan være med og vi lægger vægt på at det skal være sjov og effektiv motion. 
 

SVØMNING:

Vi mødes indenfor i receptionen i Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. 
Vi har 2 baner reserveret i svømmehallen og her er der mulighed for at udøve alle former for motion i bassinet. Lige meget om du er en rutineret svømmer eller du skal lære at svømme, så er dette en super måde at få trænet på. I svømmehallen er der ligeledes varmvandsbassin og sauna.